VÅRA RAWFOODGLASSAR

Vi älskar glass och vill tillverka världens godaste glass. Men, vi vill också att den ska vara världens bästa och nyttigaste. Vill du smaka?

‘Idén bakom Lily & Hanna’s Rawfood Dream föddes då min dotter Lily, fick rådet att minska ned på animaliska fetter. Då vi båda älskar glass, började jag utforska möjligheten att ta fram en glass som både är underbart god och hälsosam. Resultatet blev Lily & Hanna’s Rawfood Ice Dream. Våra rawfoodglassar är varsamt tillverkade för hand, så att ingrediensernas naturliga egenskaper och smaker bevaras på bästa sätt.’. – Hanna

Kom ihåg att ta ut våra glassar ur frysen 30 minuter innan det är dags att avnjuta dem. De innehåller inga tillsatser alls, så de behöver lite mer tid på sig för att bli ljuvligt krämiga. Om du inte hittar vår glass i närheten av dig, säg gärna till så försöker vi få dit den

made-with-love

Lemon Cheesecake Joy

En frisk och fräsch citroncheesecakeglass med färskpressad ekologisk citronjuice och en gnutta havssalt för extra cheesecakekänsla. Kallpressad kokosolja och cashewnötter ger den underbara gräddigheten.

Ingredienser: vatten, raw agave nektar*, cashew nötter*, kallpressad kokosolja* färsk-pressad citronjuice (5,3%)*, havssalt och krossad vaniljstång*.
* Ekologisk Ingrediens
Näringsvärde per 100 g (ca 110 ml)
Energi 928 kJ/ 222 kcal
Protein 2.9 g
Fett 14 g*
- varav mättat 7.4 g
Kolhydrater 21 g
- varav sockerarter 16 g
Salt 57 mg
Lily & Hanna's
×